Foto van de Week (34)

Harry Gielen en zijn echtgenote poseren!

Zaterdag was ik in Maarssen aan het fotograferen tijdens het Open Kampioenschap van Utrecht. Ik was wat vroeger aanwezig voor de derde ronde om wat sfeerplaatjes te maken, zo leuk foto’s van schakers in ruste! Zie ik een prachtige dame, die ik niet kende, en vroeg haar: schaakt u ook mee? ,,Nee antwoordde ze, ik ben de vrouw van een fotograaf” Ach, dan weet ik het al, uw man is Harry Gielen, hij maakt tijdens toernooien vele foto’s en nu wil ik er graag een van u met uw man maken en Harry vond het goed. Voorwaar een mooi koppel. Ik weet van mezelf dat ik niet graag op de foto poseer, maar Harry met zijn mooie echtgenote komen er goed uit. Chapeau!! Klik hier voor meer foto’s…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.