Schafeltennis Toernooi Never Despair

Schafeltennis Never Despair vrijdag 27 juni

Dit jaar wordt er door René Olthof een 3e HMC Calder cup gehouden, bestaande uit een grootmeestertienkamp, een rapidvierkamp en enkele leuke side event. Een van deze randevenementen is een schafeltennistoernooi, de combinatie tussen tafeltennis en schaken. Je speelt tegen dezelfde tegenstander beide sporten en moet proberen het verschil te maken, kortgezegd, zie verder op reglementen als je interesse hebt.

Op vrijdagavond van 19.30 tot 23.00 uur gaan we met 16 man een schafeltennistoernooi spelen bij Tafeltennisvereniging Never Despair, Eerste Rompert 9, 5233 EA ‘s Hertogenbosch. Het belooft een hele mooie avond te worden, met een erg sterke bezetting en publiek is altijd welkom, wie wil Anish Giri nu niet een keer achter een tafeltennistafel zien staan, danwel Dicky de Jong plaats zien nemen achter een schaakbord? Kom gerust kijken.

Elk schafeltennistoernooi kent iets andere regels, omdat wij ook aan tijd gebonden zijn en veel echte tafeltennissers en schakers hebben willen we proberen toch zoveel mogelijk verschil aan te brengen in sterkte. Dit gaan we doen door de secondes op de klok mee te laten tellen voor extra punten als je wint met schaken en alle punten die je het verschil maakt bij tafeltennis tellen we ook mee (reglementen).

We spelen een schafeltennistoernooi met 16 personen. In 4 poules van 4 speelt iedereen tegen elkaar (twee schaakpartijen van 5 minuten en twee tafeltennis games tot de 20), zie hier volledige reglementen. Hieronder het deelnemersveld tot nog toe, waarbij aangetekend dat Brent Burg (rating 2220) als standin zal fungeren mochten we op het laatste moment een afvaller hebben.

1. IGM Anish Giri 2752

2. IGM Konstantin Landa 2662

3. IGM Daniel Fridman 2627

4. IGM Robin Swinkels 2512 en 5e klasse NTTB

5. IM Twan Burg 2506

6. IM Tibor Karolyi 2329

7. FM Jasper Broekmeulen 2432

8. Bram van den Berg 2189 en 2e klasse NTTB

9. René Olthof 2187

10. Dicky de Jong 1e divisie

11. Joost van Mier hoofdklasse

12. Richard Driessen hoofdklasse

13. Ivo Olthof 2e klasse nttb

14. Joep Jonkers 2e klasse nttb

15. Rob Broekhoven 3e klasse

16. IGM Loek van Wely

17. Michel Auwens (2e klasse)

Voor extra informatie:

Zie caldercupsite van HMC den Bosch en bij overige evenementen Schafeltennistoernooi

Zie site van Never Despair met in de nieuwsbrief een stuk van René Olthof

Daarnaast is de dag erna het NK schafeltennis te Utrecht, heb je interesse, meld je gezellig aan!

NK Schafeltennis

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.