8e BPB Limburg Open – 4e en 5e ronde: er wacht een mooie finaledag in alle groepen

De derde toernooidag in Limburg levert de hsb-delegatie 5½ punten uit veertien partijen op, terwijl in Delft de Kroeglopertoernooi op volle toeren draait.

Hiervan wordt anderhalf punt gescoord door Michaël van Liempt, terwijl Rob van Helvoort en Marijn den Hartog beide partijen verliezen. Tegen tegenstanders van een kaliber die hen na vier ronden nog steeds op een positieve overscore houden.

In groep B komt Jan Willem Koelmans met twee remises deze zondag ongeslagen aan één punt, terwijl Jaap van den Berg en Ed Eveleens met een winst en verliespartij aan een zelfde rendement komen op deze zondag. René Weerts begint de zondag met winst tegen Rudi de Wilde, maar loopt ‘s middags weer vast tegen de formatie van Thomas Biot.

In het hoekje van de informatie vanuit De Geusselt is een link toegevoegd naar de interviews die via youtube te vinden zijn. Interviews met onder meer Manuel Bosboom, Sipke Ernst en de toernooi-direkteur.

Uitslagen, standen, indeling en spelersinformatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.