Pleinfestival op zaterdag 28 juni

Voor de 21e keer organiseert het Max Euwe Centrum een groot schaakfestival op het Max Euweplein. Dit jaar met medewerking van drie grote kampioenen: Nederlands kampioen Dimitri Reinderman, Europees jeugdkampioen Jorden van Foreest en wereldkampioen snelschaken bij de jeugd Robby Kevlishvili.

Ook organiseren we het MEC-superschaakkampioenschap waaraan maximaal 20 spelers kunnen meedoen. Op onze site staan de stukken waarmee Superschaak gespeeld wordt. Jeugdige schakers kunnen deelnemen aan de simultaans die gegeven worden door de regionale jeugdtoppers Job Emans, Khoi Pham en Milan Varnica.

Iedereen kan – gratis! – meedoen, maar men kan zich voor slechts één activiteit (simultaan / klokseance / superschaak) opgeven, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden aan de activiteiten mee kunnen doen. Graag per mail aanmelden!

Op onze website ( www.maxeuwe.nl ) staat ‘het programma en nadere informatie.

Het festival wordt gesponsord door de ondernemersvereniging van het Max Euweplein en Klos Morel Vos en Schaap advocaten uit Amsterdam.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.