HSG Open – 2e dag: GM Epishin moet halfje afstaan

De tweede toernooi dag van de HSG Open brachten de deelnemers vanuit de Haagse hoek 4½ punten uit tien partijen mee naar huis.

Marijn den Hartog verslaat in de vierde ronde oud-Leidschendammer Erik Corneth, terwijl GM Vladimir Epishin de dag begint met een verrassende remise tegen de witte formatie van Danny de Ruiter. Hij herstelt zich in de vierde ronde en volgt het leidende duo GM Robin van Kampen en FM Francesco Rambaldi op een half punt. Zondagochtend begint de Rus met een strijd tegen de witte formatie van Jorden van Foreest.

Bob Ameling doorstaat de tweede toernooidag met 1½ uit 2 ongeslagen, na een bedenkelijk verlopen eerste dag. Ed Eveleens voegt zaterdagmiddag weer een punt toe aan zijn totaal en staat bij aanvang laatste toernooidag evenals Ronald de Vries op 2½ punten.

Uitslagen, indeling en informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.