BPB Limburg Open

Van 6 tot 9 juni speelde ik het Limburg Open toernooi dat in Maastricht gehouden werd. Dit was alweer de vierde keer dat ik aan dit toernooi meedeed omdat ik het een erg leuk toernooi vind. Met een aantal vrienden hadden we een boerderij gehuurd, wat heel gezellig was. Toeval was dat mijn ouders op een camping een caravan hadden gehuurd die vrijwel naast onze boerderij stond. De boerderij stond op een steile heuvel die voor sommige mensen zelfs te zwaar was om te beklimmen. Zelf lukte me het wel om de Heuvel te beklimmen met de fiets, maar ik kwam wel elke keer helemaal bezweet boven aan.

Gelukkig konden we heuvel af naar de toernooizaal zodat we niet te moe aankwamen. Daarnaast was het fijn dat Peter Ypma de weg al wist.

In de eerste ronde speelde ik tegen Simon Commercon (2219) met zwart. In de opening werden snel de dames geruild maar ik won wel een pion. Mijn tegenstander had alleen veel compensatie met zijn loperpaar terwijl mijn loper op b7 vrijwel niet kon bewegen. Lees meer…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.