Schaaktrainingen door Dolf Meijer en Rick Lahaye

Het komende seizoen zullen in Rotterdam IM Rick Lahaye en Dolf Meijer weer schaaktrainingen verzorgen voor schakers. Eerstgenoemde neemt de groep met een rating rating tot 1650 voor zijn rekening. Meijer zal clubschakers met een rating van 1650 tot 1900 van dienst zijn. De ratinggrenzen zijn overigens slechts een richtlijn. Schakers met een wat lagere of hogere rating zijn ook van harte welkom. Voor alle belangstellenden wordt er gratis een kennismakingsles op 24 september 2014 aangeboden. Deze les verplicht tot niets, na afloop van deze les kan men bepalen of men de cursus in zijn geheel wil volgen.

Alle verdere informatie treft men hier aan.

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportco├Ârdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.