Fotoverslag Science Park Amsterdam Chess Tournament 2014

Toppers groep A tijdens de eerste ronde

Amsterdam, zaterdag 5 juli 2014

Het Science Park Amsterdam Chess Tournament wordt gespeeld in vier categorie├źn (A t/m D). Het toernooi wordt gehouden van 5 tot en met 12 juli in Amsterdam op het Science Park. In elke groep worden negen ronden ‘Zwitsers’ gespeeld. De bedenktijd voor elke speler is 90 minuten voor 40 zetten, gevolgd door 30 minuten extra tijd voor de rest van de partij; met een tijdstoevoeging van 30 seconden per zet vanaf het begin van de partij. De partijen beginnen dagelijks om 14.00 uur, op de slotdag om 12.00 uur. Organisatie: voorzitter en penningmeester Jeroen van den Berg, toernooidirecteur Aart Strik, webmaster Lennart Ootes. Er zijn verschillende kanshebbers, onder wie: Erik van den Doel, Manuel Bosboom, Yochanan Afek en niet te vergeten de jeugd met o.a. Bart von Meijenfeldt, Thomas Beerdsen, Lars Vereggen en Robby Kevlishvili. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.