Amsterdam Chess 2014 – dag 3: dagvierkampen zijn begonnen

Het schaken gaat gewoon door als het Nederlands Elftal zich in Braziliƫ geplaatst heeft voor de halve finales. De derde toernooidag spelen acht deelnemers vanuit de Haagse regio in het toernooi en ze verzamelen deze maandag drie punten.

Han Nicolaas, secretaris van de Haagse Schaakbond speelde zijn eerste ronde in de dagvierkampen en heeft nog twee ronden om het teleurstellende resultaat te compenseren.

Marijn den Hartog diende erg lang wachten voordat zijn tegenstander aanschuift en kan vervolgens het tijdsvoordeel niet uitbuiten. Robby Keslishvili wint zijn partij en FM Gerrit Prakken herstelt enigszins van zijn verliespartij tegen GM Erik van den Doel.

In groep B komt Jan Willem Koelmans van de nul af en in groep C is de remise van Danny Lindhout het hoogst haalbare deze dag.

Uitslagen, stand, indeling en scoretabellen op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.