NK Vrouwen – 6e ronde: vrouwentoernooi heeft droomfinale

In de laatste ronde van het NK Vrouwen staat er een rechtstreeks duel tussen de nummer twee en nummer één op het programma. IGM Zhaoqin Peng met vier punten zal het op deze slotdag met haar witte formatie opnemen tegen WIM Anne Haast, die 4½ uit zes partijen heeft gescoord.

Lisa Hortensius boekt haar tweede overwinning door met een Taimanov met succes de witte formatie van WIM Smaranda Padurariu te bestoken. WFM Anna-Maja Kazarian wordt verslagen door IGM Zhaoqin Peng.

Op de NK-site zijn er rond deze zesde ronde weer enkele publicaties verschenen. Schaaksite heeft de publicaties aangevuld met uitgebreide partij-analyse van de vijfde ronde van beide achtkampen door Herman Grooten.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.