WK Seniorenteams Vilnius – 3e ronde: Oranje gelijk tegen Zwitserland

In Vilnius is op dinsdag de derde ronde van het Wereldkampioenschap schaken voor seniorenteams gespeeld. In de categorie 50-plus doen 18 teams mee, waarbij Engeland, Rusland, Litouwen en nog enkele landen twee of zelfs drie teams afgevaardigd hebben. Om het kampioenschap in de categorie 65-plus wordt door tien teams gestreden.

Het Nederlandse Seniorenteam heeft met 2 – 2 gelijkgespeeld tegen de Zwitserse schakers. Wat een prima prestatie is, want de gemiddelde rating van de Alpenbewoners ligt met 2173 punten toch wel een stukje hoger dan de gemiddeld 2097 punten van de Nederlanders.

Op woensdag 15 juli staat de vierde ronde op het programma en die begint om 14.00 uur plaatselijke tijd.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.