Zondagmiddag documentaire Karpov vs Kasparov op TV

Voor schakers die morgenmiddag niet de sprint tussen Kittel en Greipel hoeven te zien zendt Canvas een interessante documentaire uit: Anatoli Karpov vs. Garry Kasparov – Two Kings, One Crown. "Documentaire van Sergue├» Kostine en Jean-Charles Deniau over de rivaliteit tussen de Russische schaakgrootmeesters Anatoli Karpov en Garry Kasparov tegen de achtergrond van de ontbinding en de val van de Sovjet Unie." Het programma is zover ik zie niet ergens op het net te zien, hopelijk wel via Canvas herbekijk na afloop.

2 Comments

  1. Avatar
    MathLoek juli 23, 2014

    De film is eerder dit jaar, 23 januari 2014 om precies te zijn, uitgezonden op France 5 onder de Franse titel: Deux rois pour une couronne. Ook te bekijken op youtube onder `Duels Karpov – Kasparov’ en op dailymotion. Let wel op dat de documentaire in het Frans is! Baal ik even dat mijn Frans belabberd is. :(

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.