46e Open NK Dieren – 4e dag: WFM Kazarian en Ter Veen boeken overwinning

Op een dag dat GM Arghyadip Das ook weer weet wat verliezen is, is Arthur Pijpers er in een leerzame Najdorf-aanpak niet in geslaagd zijn opponent te verrassen. WFM Anna-Maja Kazarian boekt daarentegen haar tweede achtereenvolgende overwinning. Hierdoor zijn op vrijdag zowel de partij van Arthur als van Anna-Maja via de live-borden te volgen.

Marijn den Hartog boekt een knappe remise tegen IM Yochanan Afek en Michaƫl van Liempt is erin geslaagd de sleutel van het hek over te dragen. Die is nu in handen van Theo van der Pol. In Reservegroep A is er massaal verloren door de Haagse delegatie. Alsof er ergens iets niet goed begrepen is.

Winston van Ee en Danny Lindhout behouden hun ongeslagen status door remise te spelen tegen hun opponenten. Danny geeft hiermee vervolg aan zijn goede toernooi-optreden in Amsterdam.

In Reservegroep C wint Rens ter Veen voor de derde keer en heeft nog twee concurrenten met evenveel punten. Mutlu Arpaci moet voor de eerste keer in dit toernooi zijn tegenstander feliciteren.

Uitgebreid dagverslag van Peter Boel is toegevoegd op de ONK-site en te bereiken via de linkenhoek.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.