Fotoverslag WSV zomerschaak 2014

Arie Versluis, de krasse 93-jarige, speelt hier wekelijks zijn partijtje mee!

Waddinxveen, donderdag 24 juli 2014

Vele jaren heb ik meegespeeld bij het WSV zomerschaaktoernooi, de laatste jaren komt het er -door omstandigheden – niet meer van. Vandaag bekeek ik op de WSV website de uitslagen en bedacht dat ik daar wel foto’s kon gaan maken, en zo geschiedde. Bij binnenkomst was de onthaal hartelijk en toen ik vroeg om ook, als het oneven was, een paar partijen mee te mogen schaken was dat geen probleem. U zult de partijen niet terugvinden in de uitslagen, om competitievervalsing tegen te gaan zijn mijn winstpartijen tegen Jaap en Derek niet meegenomen, zij kregen een oneven aanduiding op de site. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.