46e Open NK Dieren – 6e dag: morgen rustdag

Met een rustdag in het vooruitzicht zijn er in het Open Nederlands Kampioenschap nog twee koplopers met 4½ uit 5, waar vijf volgers op een halfje afstand houden. Het is WFM Anna-Maja Kazarian niet gelukt daar aansluiting bij te vinden, nadat zij één tempootje tekortkwam om voldoende compensatie te hebben voor de geleden materiële schade in haar partij tegen IM Arghyadip Das.

Marijn den Hartog blijft solide spelen en Arthur Pijpers herstelt zich enigszins van de verloren kraker in de vierde ronde door remise te spelen tegen FM Jaap Vogel. Michaël van Liempt treft in Milan Mostertman eveneens en opnieuw een fidemeester, maar weet nu niet tot scoren te komen.

In Reservegroep B weten Foppe-Jan Montsma en Thomas de Ruiter remise te bereiken tegen hun opponenten, terwijl Rens ter Veen nog altijd heerst in Reservegroep C na een nieuwe overwinning, nu op Hans Haisma. In de zesde ronde zal een heuse kraker volgen tussen Rens ter Veen en Sandra Keetman.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.