46e Open NK Dieren – 10e dag: Ter Veen wint Reservegroep C

De 46e editie van het Open Nederlands Kampioenschap Schaken in Dieren zit erop en de Haagse Schaakbond heeft er een winnaar bij. De ongeslagen reeks in Dieren sluit Rens ter Veen af met een partij waarin hij door het oog van de naald kruipt, doch uiteindelijk de partij beslissend naar zich toetrekt. Sandra Keetman wint eveneens, maar Rens heeft sterkere tegenstand getroffen dan Sandra, waardoor Rens ter Veen winnaar is van Reservegroep C editie 2014.

Arthur Pijpers speelt een vlotte remise tegen FM Milan Mostertman. WFM Anna-Maja Kazarian heeft een lastige tegenstander. Of hij nu de witte, of de zwarte stukken hanteert; hij zal altijd Evengroen zijn. Ondanks deze verwarring behaalt Anna-Maja soepel remise en heeft meer dan 2 punten overscore. Ook Michaël van Liempt sluit af met remise.

In Reservegroep A scoren Thomas de Ruiter en Edwin Mulders remise en boekt Jelle Bulthuis een overwinning. Ook Winston van Ee weet er in Reservegroep B nog een halfje bij te sprokkelen.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.