Fotoverslag Prijsuitreiking Open NK 2014

Jeroen Smoorenburg van sponsor Condigne feliciteert en reikt de prijs uit aan Viacheslav Ikonnikov

Dieren, donderdag 31 juli 2014

In de slotronde lukte het Viacheslav Ikonnikov om via een gedegen overwinning langszij te komen bij Deep Sengupta, die geen moment op meer dan remise kon hopen tegen Roeland Pruijssers. Daarmee reikte de Rus voor het eerst in een lange Open NK-geschiedenis tot een eerste plaats – weliswaar gedeeld met Sengupta, maar op Buchholz werd Ikonnikov kampioen. Sengupta greep er dus voor de tweede achtereenvolgende maal naast.

Voor de ‘echte’ prijsuitreiking legde Yochanan Afek de oplossing van zijn eindspelstudie uit en deelde prijzen uit aan respectievelijk Stefan Beukema, Jasper Beukema (de familie grossierde dit toernooi in prijzen) en Jessica de Haas.

KNSB-bestuurslid Jan Stomphorst reikte de prijzen uit aan de winnaars van de Reservegroepen. Namens de KNSB uitte hij blijdschap met de stijgende lijn van het toernooi: "De sfeer was goed, het aantal deelnemers was weer geweldig." De prijzen gingen naar Rens ter Veen en Sandra Keetman in Groep C, de jonge Gert van Hoorn in groep B, en Jan Evengroen in Groep A. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.