Een drukke dag op het ONJK

Na gisteren de eerste ronde gespeeld te hebben, begon iedereen vandaag weer vol goede moed aan de tweede dag. Vandaag zijn twee rondes gespeeld in de hoogste leeftijdscategorieën en in de jongste groepen zelfs drie rondes.

In de A-groep zijn er nog geen grote verrassingen, waardoor de favorieten nog dicht bij elkaar staan. Alleen Max Warmerdam en Thomas Mollema hebben nog alle punten. In de B-groep gaat Siem van Dael verrassend aan de leiding. Hij wordt op de voet gevolgd door een vijftal. De C-groep is ongekend spannend. Na drie ronden zijn er vijf koplopers met een 100% score. In de D-groep zijn al vijf wedstrijden gespeeld. Dries Wedda doet het verrassend goed en heeft, net als Jonas Hilwerda nog geen steekje laten vallen.

Voor de groepen E tot en met H zijn al 5 van de 7 ronden gespeeld en de spanning is erg groot. In alle groepen is er slechts één deelnemer met een 100% score. Dit zijn David Toval, Luuk van Steenoven, Yichen Han en Lars Rutjens. Alleen Lars heeft een voorsprong van meer dan één punt op zijn naaste belagers. Met nog twee wedstrijden te gaan, is de spanning erg groot. Morgen (woensdag) valt in deze groepen de beslissing en zijn de eerste kampioenen bekend. De huldiging van deze kampioenen is om 15.00 uur.

De belangrijkste wedstrijden in de verschillende groepen zijn live te volgen op onze website www.onjk.nl.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.