De eerste kampioenen zijn bekend!

Vandaag zijn de kampioenen in de leeftijdsgroepen tot en met 10 jaar gehuldigd. Na drie dagen hard werken en veel spannende wedstrijden was duidelijk wie zich de kampioenen mochten noemen. Vanaf morgen gaan zij verder in een gecombineerd toernooi.

In de overige groepen wordt de strijd steeds spannender nu ook daar meer dan de helft van het aantal rondes is gespeeld. Alles staat nog dicht bij elkaar en de komende dagen zal nog hard gestreden moeten worden voor de verschillende titels.

De E-groep, tot 10 jaar, is tot het laatst spannend gebleven. David Toval (Duitsland) en Lucas Nguyen zijn met 6 punten bovenaan geëindigd. Op basis van het onderlinge resultaat mocht Lucas zich kampioen noemen. Op de derde plaats zijn Kylian Bijvank en Wahe Boghossian geëindigd. Jessie Mang heeft de titel bij de meisjes in de wacht gesleept.

In de F-groep, tot 9 jaar, was de kampioen al een ronde voor het einde bekend. Luuk van Steenoven heeft deze groep gewonnen, gevolgd door Miguel Angel Garceran Wang. De derde plaats werd gedeeld door Daniël Kutchoukov, Nils Neisingh en Jan Casur. Bij de meisjes is Janne Allaart kampioene geworden.

Ook in de G-groep, tot 8 jaar, was de beslissing al na zes ronden gevallen. Yichen Han was niet meer in te halen voor zijn achtervolgers. Tim Warnaar eindigde op de tweede plaats en de derde plaats werd opgeëist door twee meisjes: Kimmily Tran en Stella Honkoop. Aangezien Kimmily van Stella heeft gewonnen, werd zij kampioene bij de meisjes.

In de H-groep, tot 7 jaar, zijn drie spelers bovenaan geëindigd. Lars Rutjens heeft zijn voorsprong uiteindelijk niet vast kunnen houden en is bijgehaald door Jesse van Dongen en Jet de Zoeten. Op basis van onderling resultaat en weerstandspunten is Jesse kampioen geworden, gevolgd door Jet en Lars. Jet is wel kampioen bij de meisjes geworden.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.