De spanning is te snijden…morgen de ontknoping

Na een sportieve middag op de voetbalvelden van BVV Borne, ging iedereen vandaag weer met extra energie van start. Het toernooi nadert zijn einde en dat is duidelijk te zien aan de borden. Het voetbaltoernooi werd gespeeld in drie leeftijdscategorieën. Dit jaar deed er voor het eerst ook een compleet meisjesteam mee! De verschillende poules zijn gewonnen door Team Spijkenisse, Wouter’s en de rest en Fair Play.

In de hoogste groepen wordt morgen nog één ronde gespeeld. In de A-groep blijft Max Warmerdam ondanks een gelijkspel bovenaan staan. Hij heeft een half punt voorsprong op zijn naaste belager Thomas Mollema.

Rolf Corstjens en Geert van Hoorn moesten als leiders van de B-groep tegen elkaar spelen. Zij kwamen na een spannende strijd een gelijkspel overeen. Medekoploper Bas de Feijter speelde ook gelijk tegen Ricky Schaap. Hierdoor heeft Siem van Dael weer aansluiting gevonden. Bij de meisjes gaat Dewi Vermeulen nu alleen aan de leiding.

De C-groep wordt aangevoerd door Xander Pauwels uit België. Hij heeft een punt voorsprong op Derk Kouwenhoven en Bart Dubbeldam. Ondanks een nederlaag gaat Iris Schelleman nog steeds aan kop bij de meisjes.

De D-groep en de groep tot 1en met 10 jaar spelen morgen nog twee ronden. Mick van Randtwijk blijft aan kop en heeft een voorsprong van één punt op Jonas Hilwerda . Bij de meisjes is het erg spannend. Annelies Vitharana en Anna Martinez gaan aan de leiding op de voet gevolgd door een drietal.

Benjamin Faybish (België) en Kelvin Kanne gaan aan de leiding in de groep tot 10 jaar, maar de strijd is hier nog helemaal open. Er is namelijk een grote groep achtervolgers op slechts een half puntje achterstand.

Morgen is de afsluitende dag. De wedstrijden Morgen belooft het weer een spannende dag te worden, waarin mogelijk al de eerste kampioenen bekend zijn.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.