Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Na een erg sterke start heeft het damesteam het even moeilijk. In ronde 6 werd verloren van Polen met 3-1 en gisteren wisten we de eer nog een klein beetje te redden met slechts een half punt. De dames kregen wel voor een groot gedeelte hun voorbereiding op het bord, maar werden steeds meer onder druk gezet. Peng wist haar stelling na een wat mindere zet toch nog veilig naar de remisehaven te leiden. De andere dames bezweken helaas onder de druk en dus was de einduitslag 3,5-0,5 in het voordeel van India.

Vandaag staat ons een op papier iets eenvoudigere uitdaging te wachten, namelijk Montenegro. Zoals de coach ons altijd goed uitlegt: “Gewoon je stukken gezond neerzetten en dan gaan ze na zo’n 20 zetten vanzelf met hun eigen sterkte spelen!”

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.