Damesteam incasseert derde nederlaag op rij

Na de zeer succesvolle start van het damesteam is het tij na de rustdag helaas gekeerd. Na twee zware partijen tegen Polen en India was het op papier zwakkere Montenegro ook een maatje te groot. We hebben daarop besloten het gisteren even helemaal anders te doen. We hebben slechts een korte analyse-sessie gehouden en vervolgens gezellig met een drankje erbij een erg geslaagde quiz gedaan. Even de negatieve spiraal doorbreken en op naar de volgende serie van drie overwinningen. Nu hopen dat het werkt! De dames zijn er klaar voor en staan op het punt om te beginnen, duimt u mee?

4 Comments

  1. Avatar
    petraschaakt augustus 11, 2014

    Zet ‘m op dames! Vandaag een mooie kans om weer de weg naar boven in te slaan en de vorm van het begin van het toernooi te hervinden.

  2. Avatar
    coenj augustus 11, 2014

    Gaat goed tot nu toe 2-0 voor, Tea staat dik gewonnen en Anne iets beter

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.