Open Brasschaat: Gieben en Oudewaal van de partij

Vandaag, zaterdag 16 augustus is in Brasschaat de eerste ronde van de Open Brasschaat gespeeld, waarbij tot en met 24 augustus dagelijks een ronde gespeeld zal worden. Op alle vier weekenddagen begint de partij om 14:00 uur. Op de midweekse dagen vijf uur later om 19:00 uur. Speellocatie is de Ruiterhal, gelegen aan de rand van het enorme landgoed rond Kasteel Brasschaat.

Stijn Gieben en Vincent Oudewaal zijn twee van de kleine dertig Nederlanders die op de deelnemerslijst van dit internationaal getint toernooi staan, waarbij GM Erik van den Doel met 2554 ratingpunten de hoogste ratinghouder is. Alle drie weten ze in de eerste ronde het volle punt binnen te halen.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.