Open Brasschaat – 2e ronde: kopgroep van dertig met 2 uit 2

Het eerste toernooiweekend van de Open Brasschaat zit erop als Stijn Gieben en Vincent Oudewaal meedraaien in het puntentempo van GM Erik van den Doel door hun tweede overwinning te boeken.

Dat dit geen vanzelfsprekendheid is toont Maarten de Vleeschauwer aan, door met zijn zwarte formatie tweevoudig toernooi-winnaar en de als derde geplaatste Stefan Docx op fraaie wijze te verslaan. De partij is te zien via de link naar de live-partijen.

De derde ronde wordt maandagavond gespeeld, waarbij zowel Stijn Gieben als Vincent Oudewaal een titelhouder als tegenstander krijgen. Vincent mag het met de zwarte stukken opnemen tegen FM Daniel Sadkowski. Stijn Gieben treft de Braziliaanse Internationaal Meester Herman C. van Riemsdijk tegenover zich, waarbij zijn verrichtingen op maandagavond via een van de live-borden te volgen zullen zijn.

Informatie op HSB-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.