Open Brasschaat – 4e ronde: leidend kwartet onder aanvoering Van den Doel

Na zinderende schaakstrijden op de zes topborden is er een kopgroep van vier overgebleven, nadat er op twee topborden naar remise gestreden werd. Een paar borden verderop weten Stijn Gieben en Vincent Oudewaal hun partijen te winnen.

In de vijfde ronde gaat Stijn Gieben het tegen Stefan Colijn opnemen, waarbij de verrichtingen op een van de live-borden te zien zal zijn. Voor de vierde ronde is de partij van FM Daniel Sadkowski tegen GM Sergey Kasparov als Partij van de Dag verwerkt, waarbij via de Taimanov-variant van het Siciliaans naar een interessant eindspel wordt gespeeld. FM Daniel Sadkowski wist in de derde ronde Vincent Oudewaal te verslaan.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.