Foto van de Week (40)

Rick Lahaye Persoonlijk Kampioen RSB 2014

Rotterdam, 23 augustus 2014

Rick Lahaye (2408) neemt de titel over van FM Oscar van Veen (2305). Rick liet geen enkele twijfel bestaan over zijn kampioenschap… met maar liefst 7 uit 7 bereikte Rick zijn doel. Na ronde 6 was het kampioenschap zelfs al veiliggesteld. In ronde 7 moesten er evenwel nog meer prijzen verdeeld worden. Wie werden de nummers 2 en 3? Welke drie spelers verdienden de ratingprijzen? Wie werd kampioen van groep B? De nummers 2, 3 en ook daar de drie ratingprijzen… Ik begin met het rondeverslag van eerst groep A en dan groep B, natuurlijk ook nog de rariteitenkabinetten, dan pas de prijsuitreiking en vervolgens nog een nawoordje. Daar gaat ‘ie… aldus Aad Juijn…Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.