Het schaakpaard toegevoegd aan de sportsilhouetten van 'Noord Sport'

Als spectaculaire afbeelding of kunstzinnige uiting zal het schaakpaard op de poster van ‘Noord Sport’ weinig noemenswaard zijn. Toch is de toevoeging van het meest frequent afgebeelde schaakstuk sinds kort op de poster reden tot enthousiasme. ‘Noord Sport’ is de organisatie die sinds enkele jaren een groots evenement verzorgt in de (voormalige) deelgemeente Rotterdam Noord. Twee tot drie weken lang in september wordt er georganiseerd gesport in de 60.000 inwoners tellende deelgemeente. Voornamelijk de fysieke sporten zijn vertegenwoordigd, wielrennen (de Ronde van Noord wordt verreden), een meerdaags zwemevent, de seniorensportdag, de Zeskamp tussen bewoners van de zes wijken van Noord en de Sportentocht voor basisschoolkinderen.

Lees meer…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.