16e Open Internacional d'Escacs de Sants: Den Hartog op 2½ uit 4

In Barcelona staat vanmiddag de vijfde ronde van De Sants op het programma. Het is de zestiende editie van een van de grote tienrondige schaaktoernooien die er in Barcelona georganiseerd worden. Er wordt gespeeld in twee groepen. Groep A staat open voor alle ratings. Groep B staat open voor schakers en schaaksters tot en met FIDE-rating 1999, of Catalaanse rating 2099.

De Haagse Schaakbond is er vertegenwoordigd door Marijn den Hartog, die samen met 350 andere deelnemers speelt in groep A. In groep B zijn er nog meer Nederlandstaligen. Onder andere Ronald Gouma van Fischer Z en vanuit Antwerpen Lino Hiel en Heide de Swert van schaakkring Oude God.

Marijn den Hartog boekte twee overwinningen en één gelijkspel als rendement tijdens de eerste vier ronden en speelt vanavond voor de tweede keer in dit toernooi tegen een titelhouder.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.