De Ron de Jong Groene Hart Cup

Beste Jeugdspelers en Jeugdleiders van alle schaakschaakverenigingen uit de Groene Hart regio.

Het nieuwe schaakseizoen staat voor de deur, dus nu is het de tijd om een team te vormen op je schaakvereniging en je aan te melden voor:

het 15e seizoen van: De Ron de Jong Groene Hart Cup!

Wat is De Ron de Jong Groen Hart Cup?

De Ron de Jong Groene Hart Cup is een competitie tussen jeugd viertallen van schaakverenigingen. De competitie is bedoeld voor jeugd tot maximaal 16 jaar. De competitie is altijd spannend en je speelt voor je team en voor je club. En er doen lekker veel verschillende teams mee. Vorig seizoen waren dat 28 teams van 4 spelers. Over de 7 speelavonden die de competitie telt hebben 153 verschillende spelers meegedaan van 14 schaakverenigingen, zowel van de RSB als van de HSB. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.