16e D'Escacs de Sants – 6e ronde: zes punten voor nederlandse delegatie

Op de zesde toernooidag van de Sants wordt er door de Nederlandse delegate zes punten gescoord. 5½ in groep A en een remise in groep B. IM Quiten Ducarmon weet op bord 3 de opmarcherende pionnen van de Argentijnse Grootmeester Fernando Peralta af te stoppen, wat hem een remise oplevert. De koploper heeft inmiddels ook een half punt mogen inleveren, waardoor Ducarmon op een half puntje van het leidende kwartet staat.

Marijn den Hartog slaagt daar niet in tijdens zijn partij tegen IM Jonathan Cruz en moet zijn tweede investeringspartij in dit toernooi incasseren. Vanmiddag mag hij weer achter de witte stukken plaatsnemen om de aanpak van de Catalaanse Fidemeester Luis Alberto Gomez Jurado te bedwingen.

De score van de Nederlanders en de Belgen staan vanaf vandaag grafisch weergegeven.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.