16e D'Escacs de Sants – 8e ronde: 7 punten voor de benelux-delegatie

Met nog twee ronden te gaan is er weer een brede kopgroep ontstaan in Barcelona: er zijn er vier met 7 punten. Gevolgd door zes schakers met 6½ punten en 19 schakers met zes punten. IM David Klein en IM Quinten Ducarmon hebben zich daar door overwinningen in de achtste ronde weer tussen gemengd. Beiden spelen ze in de negende ronde op een bord dat live te volgen zal zijn.

IM Piet Peelen wint zijn partij eveneens, terwijl Ilias van der Lende, Benjamin Go, Onno van Keulen, André Vlug en Alexander Janse remise scoren. In groep B weten alleen de vlamingen te scoren: 2½ punten uit drie partijen. Lino Hiel en Jan Londers winnen hun partij en staan op 5 punten. Heidi de Swert krikt haar prima TPR weer verder op door haar Catalaanse tegenstander op remise te houden.

Informatie op de hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.