Grote namen naar de Denksportdag

Noord Sport! en de Denksportdag

Noord Sport! is een sportief initiatief dat plaatsvindt in de Gebiedscommissie Rotterdam Noord (de voormalige Deelgemeente). Het festijn wordt gehouden van 13 t/m 27 september. Naast allerlei kleine evenementen bevat het programma zes zogenaamde ‘hoofdevents’ waaronder… de Denksportdag Rotterdam!

Schakers Peter Nederhand en Adri Helfrich maken deel uit van de Noord Sport!-commissie van dit gebied en het is daarom dan ook niet vreemd dat denksport en in het bijzonder het schaken een belangrijke plek heeft gekregen in het twee weken durende evenement. De Denksportdag Rotterdam als één van de hoofdevents tussen de voornamelijk fysiek sporten, wie had dat gedacht!

Grote namen naar de Denksportdag

De Gebiedscommissie beslaat in totaal zes wijken van Noord: Liskwartier, Agniesebuurt, Bergpolder, Oude Noorden, Provenierswijk en Blijdorp. Zojuist is de Bergpolderkrant ‘Bolwerk’ verschenen met daarin het artikel "Grote namen naar Denksportdag". Lees meer…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.