Stefan Colijn wint 38ste IJsseltoernooi 2014

Henk Verver feliciteert en overhandigt de bijbehorende prijs!

Krimpen aan den IJssel, zaterdag 13 september 2014

Stefan Colijn (De Pion Roosendaal) wist met 6 uit 7 IJsseltoernooi op zijn naam te zetten. Met hetzelfde aantal punten werd Harold van Dijk tweede, in de eindrangschikking staat Harold op de eerste plaats, maar hij verloor van Stefan, dus het onderling resultaat telt volgens het reglement. Dit jaar werd er voor het eerst gespeeld in een grote groep, met prijzen voor een rating vanaf 1800 en hoger, van 1600 t/m 1799 enzovoort. Een schaakboek voor de nummers 10 en veelvouden daarvan in de eindstand en voor de rode lantaarndrager. De fruitmand werd gewonnen door Marcel Tillemans van Onesimus. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor een mooi toernooi. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.