ECC 2014 – 3e ronde: twee teams op zes matchpunten

In de derde ronde boekt GM Anish Giri zijn tweede overwinning voor zijn team, dat de derde wedstrijd op rij wint. Arthur Pijpers moet zijn eerste nul tijdens dit toernooi incasseren. De Meesterklasse-derby tussen HMC Calder en En Passant is met het kleinst mogelijke verschil in het voordeel van de Spakenburgers geƫindigd.

In totaal zijn er negen van de vijftig deelnemende teams met betrokkenheid vanuit Nederland. Loek van Wely, Erwin l’Ami, Robin Swinkels, Martijn Dambacher, Robin van Kampen en Jan van de Griendt maken deel uit van teams die in de uitslagenoverzichten meegenomen worden.

Beschikbare partijen zijn aan deze publicatie gekoppeld, evenals nieuwe publicaties die Raoul van Ketel op de site van Leidsch Schaakgenootschap geplaatst heeft. De dagverslagen van LSG bestaan uit twee delen: een aankondiging over de komende tegenstander, en een verslag zodra de wedstrijd erop zit.

Informatie op de hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.