Lange vergadering in het hoge noorden

Na jaren van redelijk korte tot zeer korte ledenvergaderingen was het woensdag in het Denksportcentrum in Groningen een latertje. Nog net op woensdag sloot voorzitter Roland Kroezen de vergadering. De drankjes na afloop werden samen met de gehaktballen op donderdag genuttigd.

Waarom duurde de vergadering zo lang zult u vragen. Over jaarverslagen werd in de zeventiger jaren nog lang en zwaar gesproken, tegenwoordig zijn dat vaak hamerslagen. Het verleden kun je tenslotte niet meer veranderen. En het is al zo moeilijk om vrijwillige bestuursleden te vinden. Neen daar zat dit keer ook niet het probleem. Er werd hierover slechts een enkele vraag gesteld.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.