Foto/video verslag Denksportdag Rotterdam-Noord 2014

Dames olympiadeteam: v.l.n.r. Lisa Schut, Tea Lanchava, Anne Haast en Bianca Muhren

Rotterdam, zaterdag 20 september 2014

Op zaterdag 20 september 2014 werd de derde Denksportdag Rotterdam-Noord gehouden. Het evenement was voor iedereen gratis toegankelijk: om te komen kijken, of om mee te doen aan één van de vele leuke activiteiten. Het hoogtepunt, of moet ik zeggen hoogtepunten, waren Damgrootmeester Ton Sijbrands en de jeugdige Nederlands kampioene Anne Haast. Zij gaven voor de jeugd en senioren simultaans, waar veel belangstelling voor was. Het dames olympiadeteam was, behalve Peng, aanwezig. Zij verkochten gekleurde schaakspelen, beschikbaar gesteld door de organisatie, en signeerden deze. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.