De Enkelband-App

Na een jaar in de kelder van de K.N.S.B. competitie alle tegenstanders aan onze zegekar te hebben gebonden was het tijd om de krachten weer te meten met de teams op de begane grond. Dat we alle wedstrijden het vorige seizoen hadden gewonnen was een bewijs dat we thuishoren op een net iets hoger niveau. Maar of we na dit seizoen kunnen zeggen dat dat terecht is zal nog moeten blijken. De krachtsverhoudingen lijken redelijk in evenwicht en we moeten erin kunnen slagen om ons te handhaven. Temeer omdat Thomas Beerdsen zijn verwachte overstap naar het eerste team heeft gemaakt, voor ons een aderlating, maar laten we hopen dat hij het eerste team goed kan helpen op weg naar de zolder. Hij zit trouwens maar een verdieping hoger in de eerste klasse, dus we kunnen hem zo weer naar beneden roepen ☺

Op dat niveau van de eerste verdieping bivakkeerde Soest het vorig seizoen ook. SSC 1922 uit Soest, en uitgerekend tegen dat team mochten we laten zien of we het nog konden in de tweede klasse. De Degradant tegen de Promovendus, we hadden ons een leukere tegenstander gewenst, maar ook deze horde moet je nemen. Op papier was het verschil te overzien, maar zoals altijd wordt de rekening pas aan het einde van het diner overhandigd. Nadat de nodige vakantieverhalen, perikelen en dergelijke waren uitgewisseld konden we beginnen. Wie zou de kar met paarden voor ons gaan trekken?

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.