Amateurs Unive ronde drie

De middaggroep heeft nog drie koplopers met drie uit drie. Hier verrassende uitslagen in de top. Ben van den Bergh won van de hoger gerate Symon Algera en de duitse Frank Modder won van Jan Lootsma die 150 ratingpunten meer heeft. De plaatselijke crack Marten Berghuis kwam niet door Nico Karsdorp heen. Kortom een groep waarin de sterkeren moeten oppassen voor de subtop. Negen mensen staan op een halfje achter en zijn nog niet uitgeschakeld.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.