Univechess ronde 4

In de ochtendgroep van de amateurs (een duur woord voor knoeiers) is er nog maar één koploper over. Jasper Seelemeijer staat met 4 uit 4 alleen bovenaan. Dat kwam doordat de borden 2 tot en met 5 allemaal remise speelden. Dat betekent tevens dat er maar twee achtervolgers op een halfje staan. Op een vol punt komt echter het peleton van 14 man aanstormen. Als de koploper één keer uitglijdt over een bananenschil dan wordt hij gelijk opgeslokt door het peloton.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen.

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.