Unive ronde 5 of 7

Bij afwezigheid van Schaakjan zal ik proberen een verslag te maken. Hopelijk komt hij morgen weer zelf, want een verslag maken is toch wat lastig als je zoveel borden in de gaten moet houden. Daarnaast is het commentaar een spelbreker. Dat is namelijk zo leuk dat je daar de hele middag naar kunt luisteren. En luisteren naar commentaar betekent niet zien wat er gebeurt bij de amateurs. Daarnaast had ik geen fototoestel bij me. Daar er genoeg foto’s zijn gemaakt door Harry Gielen, Ab Scheel en Schaakjan ga ik ervan uit dat dit deze keer niet erg is. Is uw uiterlijk toch zeer veranderd, dan moet u Schaakjan maar even waarschuwen voor een nieuwe foto.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.