Lezing: Oleg Romanishin vervangt Baadur Jobava zondag 19 oktober

De lezing van Baadur Jobava die gepland stond voor a.s. zondag 19 oktober in Cafe Batavia kan helaas niet doorgaan. De Georgische grootmeester die afgelopen week zijn match tegen Jan Timman wist te winnen, is op het allerlaatste moment uitgenodigd om deel te nemen aan de Grand Prix cyclus. Om die reden vliegt hij zondagochtend vroeg al richting Tashkent en hij kan hij dus niet in Amsterdam aanwezig zijn. Jobava heeft wel al toegezegd om bij zijn volgende bezoek aan Nederland een lezing te zullen geven voor de Amsterdam Chess Academy.

Foto gemaakt door Peter Doggers: Oleg Romanishin in actie afgelopen week tijdens het Univé toernooi in Hoogeveen.

Gelukkig heeft Oleg Romanishin (1952) aangegeven de lezing over te willen nemen die dag. De voormalig wereldtopper uit Oekraïne, die vooral op openingsgebied veel nieuwe ideeën heeft ontwikkeld, zal uitgebreid ingaan op de hoogtepunten uit zijn imponerende carrière waarin hij samen heeft gewerkt met o.a. Karpov, Kortschnoj en Ivanchuk. Iedereen die interesse heeft is van harte uitgenodigd om van 14.00-17.00 aanwezig te zijn in Cafe Batavia te Amsterdam. Toegang is € 15,-, aanmelding via .

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.