Laatste dag amateurs

Amateurgroepen:

Het was vandaag al weer de laatste dag van het Univéschaaktoernooi. De ene zal er blij mee zijn, de andere wil nog door. In de amateurgroepen werden er maar 7 ronden gespeeld. Dit tot teleurstelling van vele amateurs. Zeven ronden betekent ook dat één verlies kan betekenen dat je het toernooi niet meer kunt winnen.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.