Nederlandse jeugdspelers naar het EK in Batumi

Het 2014 Europese Jeugdkampioenschap wordt van 18 tot en met 29 oktober gehouden in Batumi, Georgië. 11 Nederlandse jeugdspelers doen mee aan dit toernooi en zij worden begeleid door Merijn van Delft, Zhaoqin Peng en Frank Erwich.

De delegatie verblijft in Hotel Sheraton. Achter de drie begeleiders (vanaf links) Casper Schoppen (12), Pascalle Monteny (12), Rosa Ratsma (18), Siem van Dael(10), Thomas Beerdsen (16), Daniel Kutchoukov (10), Max Warmerdam (14), Joris Kokje (14), Eelke de Boer (12), Liam Vrolijk (12) en Anna-Maja Kazarian (14).

De complete Nederlandse delegatie (met 8 ouders).

Captain Nederland Merijn van Delft en captain Zwitserland Arthur Jussupow werken deze keer niet samen voor hun club Apeldoorn.

Supersterren in de lobby van het Sheraton hotel.

Captain speaking

De speelzaal is klaar voor de wedstrijden vanaf morgen, wij ook!

Indelingen & Verslagen, Live 10-12,Live 14-16-18

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.