RSB tweede op het Huttontoernooi

Op 25 oktober werd in Goes het traditionele Huttontoernooi gehouden. De Zeeuwse Schaakbond zorgde voor een goede organisatie. De RSB was met 20 deelnemers, verdeeld over teams in de verschillende leeftijdscategorie├źn, aanwezig. Jammer was, dat maar 7 onderbonden aanwezig waren. De begeleiding in de ontbrekende onderbonden moet beter worden, want het is altijd een toernooi geweest voor en door de onderbonden. Ook voor onze bond was het best wel moeilijk om een representatief team op de been te brengen, maar met wat meet- en maatwerk is dat toch gelukt. Goed, we waren niet in de sterkste opstelling aanwezig, maar we waren wel in alle categorie├źn present. Op de speeldag kregen we nog een afzegging van Jan van Overdam wegens ziekte. Gelukkig was Alexander Janse bereid om in het A-team (!) in te vallen. Hij had het uiteraard moeilijk, maar wist wel 2 uit 5 te scoren. Hulde, Alexander! Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.