Inschrijving amateurtoernooien Tata Steel Chess Tournament

PERSBERICHT – Op maandag 3 november start de inschrijving voor de amateurtoernooien van de 77e editie van het Tata Steel Chess Tournament. De combinatie van schaken op wereldtopniveau met diverse amateurtoernooien in De Moriaan en elders in Wijk aan Zee is bepalend voor het unieke karakter van het Tata Steel Chess Tournament. In De Moriaan schuiven tijdens het toernooi zowel grootmeesters als Carlsen, Caruana en Giri als (slechts een paar meter verderop) honderden amateurs aan achter het schaakbord. Na de bekendmaking van de grootmeesters van de Tata Steel Masters, is het nu de beurt aan de amateurs om zich in te schrijven.

Aanmelden voor de Weekendvierkampen, Dagvierkampen en Tienkampen kan vanaf 10.00 uur op maandag 3 november via de website van het Tata Steel Chess Tournament: www.tatasteelchess.com. Er is een beperkt aantal plaatsen voor amateurspelers. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

(Foto van het Tata Steel Chess Tournament, waar honderden amateurs én de wereldtop in één en dezelfde ruimte schaken in De Moriaan in Wijk aan Zee)

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.