Het ART schaak evenement

Onder de naam Artchess organiseert de stichting aristocratische cultuur en kunst dit jaar in nauwe samenwerking met het nieuwe Art’otel een bijzonder sportevenement. Bijzonder, omdat voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een open schaaktoernooi op een vijf-sterrenlocatie wordt gehouden.

Het luxe en trendy hotel is in een van mooiste gebouwen van Amsterdam gevestigd. Haar sfeervolle Lounge 5&33 is nu al een place to be voor trendsetters. Deelnemers van dit feest schaken in de rustieke art gallery. Hier staan kunstwerken van Art’otels huiskunstenaar Atelier Van Lieshout.

Tijdens dit bijzondere evenement kunnen deelnemers en gasten zich door ervaren portretschilders laten vereeuwigen.

Op conservatorium niveau wordt klassieke muziek gebracht en ook aan jazzliefhebbers is gedacht. De bekende ex-wereldkampioen simultaanschaken Hans Bohm opent deze mooie dag met een partij op een groot schaakbord. De metershoge stukken hiervan worden elk jaar beurtelings door een bekende kunstenaar beschilderd. De unieke koppeling van sport, kunst en cultuur zal tot een onvergetelijke dag voor alle deelnemers en gasten leiden.

Ervaren schakers, zullen dit bijzondere schaakfeest, dat tot laat in de avond doorgaat, niet willen missen. Voor aanvullende informatie wordt verwezen naar website www.artchess.nl

Slechts 100 spelers kunnen geplaatst worden.

ART’Otel

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.