NOSBO-teams in de KNSB, ronde 3

In de derde ronde van de KNSB-competitie toog ik naar het Jannes van der Wal denksportcentrum om vier wedstrijden te gaan bekijken. Daar speelde Sissa in de Meesterklasse tegen Charlois Europoort, speelde Sissa 2 het topduel tegen Sneek, probeerde Staunton zijn eerste wedstrijdpunten te halen tegen Sneek 2 en speelde de Spassky’s tegen HSP/Veendam. Ik wou natuurlijk vooral zien of de Spassky’s voor een fluwelen stoel hadden gezorgd. Dat leek me wel wat. Als je de hele tijd staat te kijken, dan begin je vanzelf je rug te voelen. Een goede stoel leek me wel wat om tussentijds uit te rusten. Zoals u links kunt zien had men wel voor een zitgelegenheid gezorgd. Een hoge zodat ik alle partijen kon overzien.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.