Veel belangstelling voor amateurtoernooien

Ruim 1.500 schaakliefhebbers hebben zich inmiddels aangemeld voor de amateurtoernooien van de 77e editie van het Tata Steel Chess Tournament. Zij spelen hun partijen in januari in De Moriaan in Wijk aan Zee, op slechts een steenworp afstand van het podium waar grootmeesters als wereldkampioen Magnus Carlsen, Fabiano Caruana en Anish Giri met elkaar de strijd aangaan. Voor de Weekendvierkampen en de Tienkampen zijn nog slechts een tiental plekken beschikbaar. Voor de Dagvierkampen zijn op dit moment nog zo’n 100 plekken vrij.

Aanmelden voor de Weekendvierkampen, de Dagvierkampen en de Tienkampen kan via de website van het Tata Steel Chess Tournament: www.tatasteelchess.com. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Foto afkomstig van organisatie

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.