Het pispotten verhaal

Wat zullen we nu weer eens voor een verslag maken. De driewekelijkse strijd om een leesbaar en onderhoudend overzicht in te leveren bij de redactie van onze Schaakstad-site. Onderwerp is uiteraard de wedstrijd die een paar dagen daarvoor werd gespeeld door in dit geval het tweede team van onze club. Maar ach, dat doe ik nu al zo’n… hoeveel jaar eigenlijk alweer? Nou ja, niet zo belangrijk, de spelers zorgen er die middag voor dat ik hun belevenissen voor de eeuwigheid vast ga leggen. Dat is dan op schaakgebied natuurlijk, want als ik ga opschrijven wat ze allemaal in hun vrije tijd uitvreten kan ik net zo goed vragen of RTL-roddeltante Verlinde langskomt. Doen we maar niet.

Freddie mocht vandaag zijn geluk gaan beproeven in het eerste team en deed dat op niet mis te verstane wijze met een ongelukkige partij, laat hem maar gauw weer op zijn eigen honk terugkomen! Invaller was Jasper Zwirs die een tegenstander had die volgens mij nog kleiner was dan onze (destijds) kleine Beer. Daarover later meer. Nadat voorzitter Ed op onnavolgbare wijze had uitgelegd dat de heren niet naast de pot moesten pissen (zo kun je het ook zeggen, Ed), begon de strijd tegen Kennemer Combinatie 2. Het werd een lange moeilijke middag. Het gezeik daargelaten.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.