Demre Kerigan winnaar OK van Spijkenisse 2014

Spijkenisse, zaterdag 29 november 2014

In de prachtige club locatie (menige vereniging kan daar jaloers op zijn), werd het 29e Open Kampioenschap van Spijkenisse gehouden. Wedstrijdleider Simon van der Beek opende op tijd, zoals we gewend zijn bij Spijkenisse, het toernooi. Er werd gespeeld in een grote groep, maar voor de prijzen onderverdeeld in drie groepen, met totaal 62 deelnemers. Drie daarvan deden alle keren mee, Simon van der Beek (vandaag indeling deskundige en tevens hoofdarbiter), Albert de Bakker en Vincent Kuyvenhoven. De eerste prijs van groep 1 was voor fidemeester Demre Kerigan, grootmeester Erik van den Doel werd tweede, met evenveel punten 6,5 uit 7, maar met een half weerstandspunt minder, het prijzengeld werd gedeeld. Rick Lahaye, lid van SV Spijkenisse werd derde. In groep 2 werd Selman Ercan eerste, tweede Hans van Calmthout en derde Xander van Doorn. In groep 3 respectievelijk: Marcel Verschoor, RenĂ© Weerts en Shakir Salih. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor de gastvrijheid. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.